5 Particularități ale serviciilor SEO locale

Toată lumea se gândește la optimizarea SEO la nivel național, cel puțin. Dar, poate că te interesează niște servicii SEO pentru București, dacă ești din capitală, ori Cluj, Iași, Constanța, Timișoara etc. Mai exact, ai vrea să lucrezi cu o firmă care să te ajută să ajungi pe prima pagină din Google, pentru căutările din zona în care ai tu afacerea. Iată mai jos câteva particularități ale optimizării SEO locale, pe care și tu, în calitate de client ar trebui să le știi, înainte să comanzi astfel de servicii.

Ca să știi ce ar trebuie să primești, trebuie să știi ce să ceri, sau măcar ce să verifici. Ai mai jos 5 elemente cheie ale optimizării SEO locale, care ar trebui să apară și în serviciile de optimizare SEO de calitate.



1. Title Tags și Meta Descrieri optimizate.
Localitatea în care operezi, sau pe care o țintești ar trebuie să fie menționată în eticheta Title și de asemnea și în meta descriere.

2. Directoarele Business Locale

3. Google My Business

4. Recenziile Online

5. Structured Data Locale

Acum ai o idee despre ce anume ar trebui să conțină pachetele de servicii SEO care țintesc anumite regiuni, sau orașe. Orice ofertă serioasă trebuie să aboredeze aceste 5 puncte enumerate mai sus, dacă nu chiar să vină cu ceva în plus.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Despre Noi